Over AMdB

 

AMdB staat kort voor Anne Marie de Boer. Ik werk als zelfstandig architect aan bij voorkeur kleinschalige projecten voor woningbouw, verbouwingen of kleine utiliteitsbouw. Sinds 2008 heb ik me opnieuw gevestigd in Nederland, na een periode van 10 jaar in het buitenland woonachtig en werkzaam geweest te zijn. Waarvan 6 jaar in Seattle. Ik ben (Delfts) bouwkundig ingenieur en heb in mijn carrière ervaring opgedaan bij diverse architectenbureau´s in binnen- en buitenland. Voor een overzicht van mijn achtergrond zie mijn LinkedIn profiel.

Ik zie mezelf als een allrounder op het gebied van kleinschalige gedetailleerde bouwprojecten. Dit voor zowel nieuwbouw, verbouw of herbestemming. Ik neem graag de tijd om de wensen en ideeën van mijn opdrachtgevers om te zetten in een doordacht en sterk concept dat past binnen de omgeving en uiteraard binnen budget, bestemmingsplan en andere randvoorwaarden. Samen met opdrachtgever en adviseurs proberen we een zo duurzaam mogelijk project te realiseren. Bij voorkeur neem ik de tijd om een concept te verfijnen tot er een ´good fit´is, alvorens de volgende fase van detaillering in te gaan. In de detaillering fase werk ik nauw samen met partners zoals een constructeur en andere adviseurs om alle bouwtekeningen compleet en goedgekeurd te krijgen voor een bouwaanvraag.

Al naar gelang de wens van de opdrachtgever, kan ik het selectieproces van een aannemer voor mijn rekening nemen, alsmede de bouwdirectie voeren tot en met oplevering van het project. Ik werk vanuit mijn architectenbureau in Kudelstaart, even ten zuiden van Amsterdam.

Wilt u meer informatie betreffende mijn werkwijze en eventueel beschikbaarheid, aarzel dan niet contact op te nemen.

Anne Marie de Boer