AMdB architect

Mooi en fijn wonen met Anne Marie de Boer architectuur en interieur

Projecten

Energieneutraal huis
Noordse Buurt
Clubgebouw AVA
Aalsmeer
Verbouwing
Aalsmeer
Vrijstaand woonhuis
Kudelstaart
Woonhuis aan de Gouwe
Boskoop
Woonhuis
Haarlem
Vakantiebungalow
Noordwijk
Woonhuis Spaarne
Haarlem
Woonhuis
Aalsmeer
Studio
Schalkhaar
 
 

Over AMdB

AMdB staat voor Anne Marie de Boer. Ik werk als zelfstandig architect aan kleinschalige projecten voor woningbouw, verbouwingen of kleine utiliteitsbouw. Ik doe dit in samenwerking met een team van zelfstandige constructeurs, tekenaars en met diverse bouwbedrijven. Sinds 2010 heb ik me gevestigd in Nederland, na een periode van 10 jaar in het buitenland woonachtig en werkzaam geweest te zijn. Ik ben Delfts bouwkundig ingenieur en heb in mijn carrière ervaring opgedaan bij diverse architectenbureau´s in Nederland en in de Verenigde Staten.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van kleinschalige gedetailleerde bouwprojecten. Dit voor zowel nieuwbouw, verbouw of herbestemming. Ik neem graag de tijd om wensen en ideeën van opdrachtgevers om te zetten in een doordacht concept dat past binnen de omgeving en uiteraard binnen budget, bestemmingsplan en andere randvoorwaarden.

Samen met opdrachtgever en adviseurs proberen we een zo duurzaam mogelijk project te realiseren. Bij voorkeur neem ik de tijd om een concept te verfijnen tot er de beste oplossing is, alvorens de fase van detaillering in te gaan. In de detailleringsfase werk ik nauw samen met partners zoals een constructeur en andere adviseurs om alle bouwtekeningen compleet en goedgekeurd te krijgen voor een omgevingsvergunning.

Al naar gelang de wens van de opdrachtgever, kan ik het selectieproces van een aannemer voor mijn rekening nemen, alsmede de bouwdirectie voeren tot en met oplevering van het project. Ik werk vanuit mijn studio in Noorden, midden in het groene hart.

Wilt u meer informatie betreffende mijn werkwijze en beschikbaarheid, aarzel dan niet contact op te nemen.